Ingrediente:
1 pachet aluat pentru tarta , 500 rosii mici , 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 2 bucati branza de capra, 50 g parmezan, busuioc verde, seminte de pin, ulei .
Mod de preparare:
Se intinde aluatul intr-o tava de copt, peste care se aseaza apoi ceapa taiata, jumatati de rosii stropite cu ulei, sare, piper si usturoi zdrobit. Pe lungimea tavii se aseaza felii de branza de capra, pe un singur rand, si se lasa la cuptor pana incepe sa se topeasca branza si se coace foaia.
Se pregateste un sos din parmezan, busuioc, seminte de pin si ulei, toate mixate care se toarna peste branza coapta. Se serveste fierbinte.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|