Ingrediente:
2 fileuri de biban de mare, 4 fire de ceapa verde, 1 cartof mare, ulei de masline, 1 catel de usturoi, 1 bucata somon proaspat, 2 fileuri de somon afumat, 1 pahar vin alb sec, patrunjel verde, 10 bucati de sparanghel, sare , piper, 2 linguri marar tocat.
Mod de preparare:
Cartoful taiat cuburi foarte mici se fierbe in apa cu sare. Usturoiul feliat, somonul proaspat si el taiat cuburi, ceapa verde taiata fin si cartoful fiert se amesteca cu vin alb, marar, sare, piper si ulei.
Pe hartie de copt se aseaza fileul de biban si 5 bucati de sparanghel. Jumatate din amestecul pregatit si se acopera cu fileul de somon afumat.
Se impatureste totul cu hartie si se formeaza un pachetel ermetic inchis , dupa care se lasa la cuptor 10-11 minute. Sa aveti grija atunci cand deschideti pachetelul, din cauza vaporilor fierbinti.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|