Ingrediente:
2 fileuri de biban de mare, 4 fire de ceapa verde, 1 cartof mare, ulei de masline, 1 catel de usturoi, 1 bucata somon proaspat, 2 fileuri de somon afumat, 1 pahar vin alb sec, patrunjel verde, 10 bucati de sparanghel, sare , piper, 2 linguri marar tocat.
Mod de preparare:
Cartoful taiat cuburi foarte mici se fierbe in apa cu sare. Usturoiul feliat, somonul proaspat si el taiat cuburi, ceapa verde taiata fin si cartoful fiert se amesteca cu vin alb, marar, sare, piper si ulei.
Pe hartie de copt se aseaza fileul de biban si 5 bucati de sparanghel. Jumatate din amestecul pregatit si se acopera cu fileul de somon afumat.
Se impatureste totul cu hartie si se formeaza un pachetel ermetic inchis , dupa care se lasa la cuptor 10-11 minute. Sa aveti grija atunci cand deschideti pachetelul, din cauza vaporilor fierbinti.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Familia 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|