Ingrediente:
2 fileuri de biban de mare, 4 fire de ceapa verde, 1 cartof mare, ulei de masline, 1 catel de usturoi, 1 bucata somon proaspat, 2 fileuri de somon afumat, 1 pahar vin alb sec, patrunjel verde, 10 bucati de sparanghel, sare , piper, 2 linguri marar tocat.
Mod de preparare:
Cartoful taiat cuburi foarte mici se fierbe in apa cu sare. Usturoiul feliat, somonul proaspat si el taiat cuburi, ceapa verde taiata fin si cartoful fiert se amesteca cu vin alb, marar, sare, piper si ulei.
Pe hartie de copt se aseaza fileul de biban si 5 bucati de sparanghel. Jumatate din amestecul pregatit si se acopera cu fileul de somon afumat.
Se impatureste totul cu hartie si se formeaza un pachetel ermetic inchis , dupa care se lasa la cuptor 10-11 minute. Sa aveti grija atunci cand deschideti pachetelul, din cauza vaporilor fierbinti.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubire la pachet 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Capcana razbunarii 105 min
|
03:45 | Doctorul casei 45 min
|
04:30 | Iubire la pachet 90 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|