Ingrediente
300g faina
150 g unt
50 g zahar pudra
2 oua
4 linguri lapte
Pentru crema
500 g Branza de vaci cremoasa de la Dr. Oetker,
150 g zahar pudra
1 pachet zahar vanilat de la Dr. Oetker
1 pachet de budinca de vanilie de la Dr. Oetker
3 oua
1 cutie ananas rondele
Pentru decor: Oua mici de ciocolata glazurate si lamita ( in caserola sau in ghiveci )
Mod de preparare:
1. Se amesteca faina cu zaharul pudra, se adauga untul taiat bucati, ouale, laptele si se framanta un aluat omogen. Se acopera vasul si se lasa la rece timp de 20 min.
2. Se intinde aluatul in foaie si se asaza intr-o tava unsa si tapetata ( cu marginile mai inalte )
Se coace timp de 15 min la 180°C.
3. Pregatirea cremei: se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga branza, zaharul vanilat, pachetul de budinca, jumatate din conserva de ananas, taiat in bucatele mici. Se omogenizeaza totul, iar la final se incorporeaza albusul batut spuma.
4. Se intinde crema peste blatul copt si se mai coace inca 15 – 20 min. Se lasa la rece dupa care se portionaza in bucati si se orneaza fiecare bucata cu o bucata ananas rondele, iar in mijloc o frunza de lamaita peste care punem ouale de ciocolata glazurate (sa formam un cuib ).
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|