Ingrediente:
- 500 g capsuni proaspete,
- 2 plicuri Praf pentru sarlota cu gust de vanilie de la Dr. Oetker,
- 500 ml lapte rece
- un pachet piscoturi
- 150 ml frisca lichida
Mod de preparare:
Pregatim sarlota – peste 500 ml lapte si 100 ml frisca lichida turnam plicurile de sarlota si amestecam cu mixerul la viteza mica la inceput si apoi amestecam 3 minute la viteza mare. Adaugam 300 g capsuni taiate cubuletete si mai amestecam cu mixerul inca un minut la viteza mica.
Intr-un vas rotund punem piscoturi de jur imprejur, adaugam sarlota, iar deasupra punem un strat de piscoturi.
Acoperim vasul cu folie de prospetime si il lasam la frigider approximativ 2 ore.
Rasturnam desertul pe un platou si ornam cu capsuni si frisca.
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 135 min
|
| 19:15 | Alaca - iubire si tradare 105 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:15 | Inimi singuratice 195 min
|
| 04:30 | Trei surori S3 90 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 105 min
|