Ingrediente:
8 foi subtiri de placinta, 250 g carnati proaspeti, 250 g mazare fina din conserva, 1 ceasca vin alb, ulei, piper negru macinat, fire subtiri de ceapa verde, marar, patrunjel, sare daca e nevoie
Mod de preparare:
Carnea de carnat se scoate din piele si se pune pe foc cu vinul alb, 2 linguri de ulei, piper si dupa gust sare. Cand lichidul nu mai este se amesteca cu mazarea fiarta, mararul si patrunjelul tocate. Fiecare foaie de placinta se impatureste in doua, deasupra se pune cate 1/8 din umplutura. Se strange apoi ca o traistuta si se leaga cu fir verde de ceapa. Se pun la cuptor pana foaia capata o culoare aurie si devine crocanta. Se scot si se stropesc cu ulei. Se servesc calde.
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Dreptul la iubire 45 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 03:00 | Trei surori S3 105 min
|
| 04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min
|