Ingrediente:
8 foi subtiri de placinta, 250 g carnati proaspeti, 250 g mazare fina din conserva, 1 ceasca vin alb, ulei, piper negru macinat, fire subtiri de ceapa verde, marar, patrunjel, sare daca e nevoie
Mod de preparare:
Carnea de carnat se scoate din piele si se pune pe foc cu vinul alb, 2 linguri de ulei, piper si dupa gust sare. Cand lichidul nu mai este se amesteca cu mazarea fiarta, mararul si patrunjelul tocate. Fiecare foaie de placinta se impatureste in doua, deasupra se pune cate 1/8 din umplutura. Se strange apoi ca o traistuta si se leaga cu fir verde de ceapa. Se pun la cuptor pana foaia capata o culoare aurie si devine crocanta. Se scot si se stropesc cu ulei. Se servesc calde.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | O vara de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 135 min
|
04:15 | O vara de vis 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|