Ingrediente:
100 g faina
2 linguri granule de soia Inedit macinate ( 25 g)
25 g zahar brun
O lingurita rasa de sare ( 3-5 g)
50 ml ulei (o lingura din ulei se adauga in compozitie, iar restul se foloseste la prajit)
250 ml apa minerala
MOD DE PREPARARE:
Se amesteca toate ingredientele si se bat bine pana se obtine o pasta de consistenta unei smatani subtiri.
Dupa fiecare clatita se unge cu ulei fundul tigaii folosind o pensula.
Ca desert se pot umple cu gem sau dulceata.
Ca aperitiv se pot umple cu tofu, spanac, etc.
Informatii utile:
La clatitele de post, lipsa oului face ca foaia sa se rupa mai usor de aceea se fac mai groase.
In aceasta compozitie se poate pune si un ou.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|