Ingrediente pentru circa 4 sticle a 500 ml
1 l de suc de coacăze rosii (neîndulcit, in circa 2 kg de coacăze)
250 ml de apă
1 plic zahar vanilat Bourbon Dr. Oetker
150 g de zahăr candel
250 g zahăr
350 ml de vodcă sau de alcool rafinat din cereale
½ de plic de Gelfix Extra 2:1
1. Pregătire:
Coacăzele se spală şi se fierb usor pentru a obţine sucul de coacăze Se măsoară apoi 1000 ml.
2. Mod de preparare:
Sucul de coacăze, apa, zaharul vanilat Bourbon plus 50 g de zahăr candel se toarnă într-o oală. Se amestecă zahărul şi Gelfixul şi apoi se pun peste suc. Compoziţia se pune la fierbere la foc mare, se dă în clocot cel puţin 3 minute, iar în tot acest timp se amestecă continuu. Se adaugă vodca sau alcoolul şi lichiorul se lasă puţin la răcit. Restul de zahăr candel se distribuie în patru sticle în prealabil pregătite. Se toarnă lichiorul, şi apoi se închid.sticlele care se păstrează în frigider. Inainte de consum se agită.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Drumul catre tine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
02:00 | Inima nu minte 195 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate 120 min
|