Ingrediente pentru circa 4 sticle a 500 ml
1 l de suc de coacăze rosii (neîndulcit, in circa 2 kg de coacăze)
250 ml de apă
1 plic zahar vanilat Bourbon Dr. Oetker
150 g de zahăr candel
250 g zahăr
350 ml de vodcă sau de alcool rafinat din cereale
½ de plic de Gelfix Extra 2:1
1. Pregătire:
Coacăzele se spală şi se fierb usor pentru a obţine sucul de coacăze Se măsoară apoi 1000 ml.
2. Mod de preparare:
Sucul de coacăze, apa, zaharul vanilat Bourbon plus 50 g de zahăr candel se toarnă într-o oală. Se amestecă zahărul şi Gelfixul şi apoi se pun peste suc. Compoziţia se pune la fierbere la foc mare, se dă în clocot cel puţin 3 minute, iar în tot acest timp se amestecă continuu. Se adaugă vodca sau alcoolul şi lichiorul se lasă puţin la răcit. Restul de zahăr candel se distribuie în patru sticle în prealabil pregătite. Se toarnă lichiorul, şi apoi se închid.sticlele care se păstrează în frigider. Inainte de consum se agită.
05:45 | Flori insangerate S3 120 min
|
---|---|
07:45 | Speranta si mandrie 75 min
|
09:00 | Inimi singuratice 60 min
|
10:00 | Inima tradata 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Vremea iubirii 60 min
|
17:00 | Marea si marea iubire 105 min
|
18:45 | Flori insangerate S3 120 min
|
20:45 | Speranta si mandrie 75 min
|
22:00 | Dallas 60 min
|
23:00 | Inimi singuratice 75 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S3 120 min
|
03:15 | Fie ce-o fi! 90 min
|
05:30 | Flori insangerate S3 120 min
|