Ingrediente:
500 g cartofi copti si zdrobiti, 500 g peste somon proaspat, 1 ceapa taiata fin, cozi de ceapa verde, 1 legatura patrunjel, zeama de la 1 lamaie mare, faina, 3 oua, sare, piper negru macinat, pesmet si ulei pentru prajit, 1 lingura de unt.
Mod de preparare:
Ceapa taiata fin se inabuse in unt cu pestele fara piele, pe foc mic si cu vasul acoperit. Cand pestele s-a patruns, se lasa la rece, se zdrobeste cu o furculita , astfel incit sa se vada bucatile de peste, apoi se amesteca cu cartofii zdrobiti, cu ceapa verde taiata fin, cu usturoiul maruntit, cu zeama de la lamaie, sare, piper si patrunjelul tocat. Se formeaza chiftelute care se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in foarte putin ulei atit cat sa se aureasca pesmetul.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|