Ingrediente:
500 g cartofi copti si zdrobiti, 500 g peste somon proaspat, 1 ceapa taiata fin, cozi de ceapa verde, 1 legatura patrunjel, zeama de la 1 lamaie mare, faina, 3 oua, sare, piper negru macinat, pesmet si ulei pentru prajit, 1 lingura de unt.
Mod de preparare:
Ceapa taiata fin se inabuse in unt cu pestele fara piele, pe foc mic si cu vasul acoperit. Cand pestele s-a patruns, se lasa la rece, se zdrobeste cu o furculita , astfel incit sa se vada bucatile de peste, apoi se amesteca cu cartofii zdrobiti, cu ceapa verde taiata fin, cu usturoiul maruntit, cu zeama de la lamaie, sare, piper si patrunjelul tocat. Se formeaza chiftelute care se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in foarte putin ulei atit cat sa se aureasca pesmetul.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Familia 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|