Ingrediente:
500 g cartofi copti si zdrobiti, 500 g peste somon proaspat, 1 ceapa taiata fin, cozi de ceapa verde, 1 legatura patrunjel, zeama de la 1 lamaie mare, faina, 3 oua, sare, piper negru macinat, pesmet si ulei pentru prajit, 1 lingura de unt.
Mod de preparare:
Ceapa taiata fin se inabuse in unt cu pestele fara piele, pe foc mic si cu vasul acoperit. Cand pestele s-a patruns, se lasa la rece, se zdrobeste cu o furculita , astfel incit sa se vada bucatile de peste, apoi se amesteca cu cartofii zdrobiti, cu ceapa verde taiata fin, cu usturoiul maruntit, cu zeama de la lamaie, sare, piper si patrunjelul tocat. Se formeaza chiftelute care se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in foarte putin ulei atit cat sa se aureasca pesmetul.
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 135 min
|
| 19:15 | Alaca - iubire si tradare 105 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:15 | Inimi singuratice 195 min
|
| 04:30 | Trei surori S3 90 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 105 min
|