Ingrediente:
400 g Branza cremoasa de vaci de la Dr. Oetker
60 g zahar (3 linguri)
5 oua
180 ml apa
1 cutie mix pentru Sufleu de branza de la Dr. Oetker
1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie pentru decor
In plus: o forma termorezistenta de 1,5 litri
Mod de preparare:
Mixul pentru sufleu, galbenusurile, branza, zaharul si apa se pun intr-un vas si se amesteca cu mixerul timp de 1 minut la treapta 3 de viteza.
Albusurile se bat spuma si se incorporeaza cu o lingura in compozitia pregatita anterior, amestecand de jos in sus.
Coacerea: Se unge forma termorezistenta cu unt sau margarina si se toarna compozitia. Se coace timp de 55 minute:
Cuptor electric: 190° C preincalzit
Cuptor cu gaza: treapta 2 (preincalzit)
Sufleul se pastreaza in cuptor pana la servire.
Se decoreaza cu zaharul pudra si se serveste fierbinte!
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | O vara de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 135 min
|
04:15 | O vara de vis 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|