Ingrediente:
400 g Branza cremoasa de vaci de la Dr. Oetker
60 g zahar (3 linguri)
5 oua
180 ml apa
1 cutie mix pentru Sufleu de branza de la Dr. Oetker
1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie pentru decor
In plus: o forma termorezistenta de 1,5 litri
Mod de preparare:
Mixul pentru sufleu, galbenusurile, branza, zaharul si apa se pun intr-un vas si se amesteca cu mixerul timp de 1 minut la treapta 3 de viteza.
Albusurile se bat spuma si se incorporeaza cu o lingura in compozitia pregatita anterior, amestecand de jos in sus.
Coacerea: Se unge forma termorezistenta cu unt sau margarina si se toarna compozitia. Se coace timp de 55 minute:
Cuptor electric: 190° C preincalzit
Cuptor cu gaza: treapta 2 (preincalzit)
Sufleul se pastreaza in cuptor pana la servire.
Se decoreaza cu zaharul pudra si se serveste fierbinte!
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Dreptul la iubire 45 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 03:00 | Trei surori S3 105 min
|
| 04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min
|