Reteta de Acasa - luni, 18 aprilie 2011 - Stufat de ied

Reteta de Acasa - luni, 18 aprilie 2011 - Stufat de ied
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 18 Aprilie 2011

Ingrediente:

1 kg carne macra de ied, 3 cepe, 25 fire ceapa verde, 25 fire usturoi verde, 250 ml vin alb, 1 pahar suc de rosii, sare, piper, patrunjel verde, ulei.

Mod de preparare:
Carnea se portioneaza si se prajeste in ulei. Se adauga ceapa veche taiata fin. Se scot bucatile ceapa pe un platou si in aceeasi grasime se prajesc firele de ceapa si usturoi impletite in mici coronite. Cand totul s-a prajit se pun toate intr-un vas, cu vinul alb, apa calda , sare si piper si se lasa la fiert pana se patrunde bine carnea, avand grija sa adaugam si suc de rosii. Se serveste cu patrunjel verde si felii de lamaie.


Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate S3
    105 min
    07:45 Inimi de cenusa
    60 min
    08:45 Drumul catre Soare
    75 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Flori insangerate S3
    105 min
    02:45 Trei surori S3
    90 min
    04:15 Doctorul casei
    60 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies