Reteta de Acasa - luni, 18 aprilie 2011 - Stufat de ied

Reteta de Acasa - luni, 18 aprilie 2011 - Stufat de ied
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 18 Aprilie 2011

Ingrediente:

1 kg carne macra de ied, 3 cepe, 25 fire ceapa verde, 25 fire usturoi verde, 250 ml vin alb, 1 pahar suc de rosii, sare, piper, patrunjel verde, ulei.

Mod de preparare:
Carnea se portioneaza si se prajeste in ulei. Se adauga ceapa veche taiata fin. Se scot bucatile ceapa pe un platou si in aceeasi grasime se prajesc firele de ceapa si usturoi impletite in mici coronite. Cand totul s-a prajit se pun toate intr-un vas, cu vinul alb, apa calda , sare si piper si se lasa la fiert pana se patrunde bine carnea, avand grija sa adaugam si suc de rosii. Se serveste cu patrunjel verde si felii de lamaie.


Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    120 min
    03:00 Familia
    135 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies