Ingrediente:
6 rosii coapte, de marime potrivita si daca se poate cu codite pentru un aspect special, 1 ou, 100 g crema de brinza, 2 linguri branza rasa, piper negru macinat, sare, un praf de nucsoara, 1 lingura pesmet, 1 lingura ulei , frunze de salata verde, 1 lingura patrunjel tocat, cateva fire de ceapa verde.
Mod de preparare:
Rosiile se spala si se taie partea de sus care se vor folosii ca niste capacele la final. Se scoate miezul cu atentie pentru a nu se crapa. Se bate oul, se sareaza-pipereaza, se adauga praful de nucsoara, crema de branza si branza rasa, pesmetul. Se lasa cateva minute pana preia pemetul lichidul din compozitie. Se completeaza amestecul cu patrunjel tocat fin si codite de ceapa verde taiata.
Se umplu rosiile cu acest amestec si se acopera cu capacelele de rosii in asa fel incat sa se vada umplutura. Se lasa la cuptor 8-10 minute la 200 grade, se servesc cu frunze de salata verde stropite cu ulei si zeama de lamiie si cu un pahar de vin alb.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Familia 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|