Reteta de Acasa - luni, 23 mai 2011 - Rata pe varza noua

Reteta de Acasa - luni, 23 mai 2011 - Rata pe varza noua
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 23 Mai 2011

Ingrediente:

500 g carne de rata ( piept , pulpe , aripi ), o varza noua  de 1,5 -2 kg, o ceapa, ulei, 4-5 rosii bine coapte, sare , piper boabe, cimbru, marar proaspat, 1 cana bors, 1 cana vin alb .

Mod de preparare:

Carnea de rata , bine spalata, se pune la fiert. Varza tocata fin se freaca cu putina sare si se lasa sa se inmoaie , dupa care se stoarce de zeama.
Ceapa se marunteste, se caleste in ulei si apoi se amesteca cu varza. Se fierbe in bors si vin alb , condimentata cu boabe de piper. Cand s-a inmuiat varza, se adauga carnea, rosiile feliate, mararul si cimbrul si se lasa la fiert 30 minute.

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 05:45 Flori insangerate S3
    120 min
    07:45 Speranta si mandrie
    75 min
    09:00 Inimi singuratice
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Vremea iubirii
    60 min
    17:00 Marea si marea iubire
    105 min
    18:45 Flori insangerate S3
    120 min
    20:45 Speranta si mandrie
    75 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Inimi singuratice
    75 min
    00:15 Dreptul la iubire
    60 min
    01:15 Flori insangerate S3
    120 min
    03:15 Fie ce-o fi!
    90 min
    05:30 Flori insangerate S3
    120 min
Modifică setările cookies