Ingrediente
1 cutie Mix pentru 9 torturi
2 linguri zahar tos fin
125 g unt ( la temperatura camerei )
3 oua
50 ml lapte
50 g mac macinat
2 plicuri Finesse coaja de lamaie de la Dr. Oetker
1 plic Glazura de lamaie de la Dr. Oetker
Mod de preparare
Mixul pentru 9 torturi, zaharul, untul, ouale,laptele, macul macinat si 1 plic de finesse coaja de lamaie se amesteca cu mixerul cateva secunde ( pana la omogenizare ) la treapta 1 si apoi 3 minute la viteza maxima. Compozitia rezultata se pune intr-o forma de copt cu diametrul de 24 cm, unsa si tapetata.
Se coace in partea de mijloc a cuptorului timp de 45 minute la 180°C ( cuptor preincalzit ).
Pregatim glazura de lamaie – peste continutul plicului punem 4 lingurite de apa si se amesteca energic dupa care se toarna peste prajitura si se niveleaza
La final presaram peste tort finesse coaja de lamaie.
                
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
