Ingrediente:
400 g orez , 800 g verdeturi ( spanac, varza, gulie, ceapa uscata si ceapa verde, tulpini de telina) , 4 linguri branza telemea rasa, 4 linguri parmezan taiat fulgi, patrunjel verde, busuioc verde, maghiran, 1 litru supa de carne, nucsoara, sare, piper si unt
Mod de preparare:
Orezul se fierbe in supa de carne.Verdeturile curatate se calesc in unt. Se amesteca cu orezul fiert cu branza rasa , sare, piper, nucsoara, patrunjel, busuioc, maghiran. Se aseaza totul intr-un vas pentru cuptor, uns cu unt, se acopera cu fulgii parmezan si se lasa la cuptor pana ce acesta capata culoare aurie.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|