Ingrediente pentru patru portii:
8 piscoturi pentru sampanie
50 ml cafea tare
1 lingura cafea instant
1 plic Sarlota de ciocolata de la Dr. Oetker
300 ml lapte rece de la frigider
10 boabe de cafea
Mai avem nevoie de: 4 cupe
Mod de preparare:
Pasul 1 Piscoturile se taie pe jumatate. Se inmoaie in cafeaua amestecata cu lichiorul
de cafea si se asaza radial pe marginea cupelor.
Pasul 2 Cafeaua instant se dizolva in lapte, dupa care se adauga continutul plicului de
sarlota si se omogenizeaza cu un mixer timp de 3 minute. Sarlota astfel rezultata se
toarna imediat in cupe, peste piscoturi si se tine la rece aproximativ 1-2 ore.
Pasul 3 Pentru servire se decoreaza cu boabe de cafea.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|