Ingrediente:
1 kg spanac proaspat , 500 g cartofi mici, 300 g ciuperci, 4 oua, 1 ceapa taiata julien, ulei, 4 catei de usturoi, , sare si piper, felii piine prajita.
Mod de preparare:
Spanacul curatat si bine spalat se opareste in apa cu sare, dupa care se strecoara. Ceapa se caleste in ulei si cind devine sticloasa se amesteca cu ciupercile feliate si se lasa pe foc pina se elimina apa de la ciuperci. Se adauga spanacul, sare, piper, cartofii felii subtiri, usturoiul maruntit , 1 litru apa si se lasa la fiert . Cand cartofii au fiert se sparg cele 4 oua si se lasa pe foc cat se coaguleaza galbenusul. Se serveste cu paine prajita.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubire la pachet 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Capcana razbunarii 105 min
|
03:45 | Doctorul casei 45 min
|
04:30 | Iubire la pachet 90 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|