Ingrediente:
125 g unt
1 lingura zahar
1 plic Zahăr vanilat Bourbon Dr. Oetker
2 galbenusuri
250 g făina
un praf de sare
Umplutura :
2 plicuri crema de tarte de la Dr. Oetker
500 ml lapte
500 g capsuni
Jeleul:
2 plicuri Tort-gelee transparent Dr. Oetker
500 ml suc de mere
Mod de preparare:
Blatul :
Se amesteca untul moale cu zaharul si zaharul vanilat Bourbon, se adauga faina si sarea ( va rezulta un aluat nisipos ). Se adauga galbenusurile si amesteca bine. Se aduna aluatul in forma de bila si se lasa la frigider circa 30 de minute.
Se intinde din aluat o foaie cat mai uniforma si se pune in tava de tarte unsa si tapetata. Se inteapa foaia cu o furculita ca sa nu se ridice si se coace pentru 20 de minute la foc 180 °C ( cuptor preincalzit.
Crema
Se amesteca cele 2 plicuri de crema pentru tarte cu 500 ml lapte, cu mixerul timp de 1 minut la viteza mica si apoi 1 minut la viteza mare.
Se adauga crema peste blatul copt ( si racit ). Taiem capsunile in felii si le asezam peste crema.
Se amesteca cele doua plicuri de Tort gelee cu 500 ml suc de mere. Se pune pe foc, se aduce la fierbere si se fierbe timp de 1 minut dupa care se adauga peste capsuni.
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 135 min
|
| 19:15 | Alaca - iubire si tradare 105 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:15 | Inimi singuratice 195 min
|
| 04:30 | Trei surori S3 90 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 105 min
|