Reteta de Acasa - miercuri, 11 mai 2011 - Friptura de porc cu vin alb si dafin

Reteta de Acasa - miercuri, 11 mai 2011 - Friptura de porc cu vin alb si dafin
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 11 Mai 2011

Ingrediente:
50 g unt, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 1 kg file de porc dezosat, sare si piper, 10 frunze de dafin, 1 lingura otet din vin, 250 ml vin alb.

Mod de preparare:
Intr-un vas de fonta cu capac , atat de mare incat sa incapa bucata de carne, se topeste untul si se amesteca cu uleiul de masline. Se prajeste carnea pe toate partile, se sareaza-pipereaza si se completeaza cu otet, vin si frunze de dafin. Se lasa pe foc mic, vasul fiind acoperit, 2 chiar 3 ore . Trebuie verificat din timp in timp daca este nevoie de completat sosul cu apa calda . Se serveste pe platou cu frunzele de dafin si sosul alaturi in sosiera .

Program Acasa TV
  • Joi
  • 05:30 Flori insangerate S3
    120 min
    07:30 Speranta si mandrie
    90 min
    09:00 Inimi singuratice
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Vremea iubirii
    60 min
    17:00 Marea si marea iubire
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Speranta si mandrie
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Inimi singuratice
    75 min
    00:15 Dreptul la iubire
    60 min
    01:15 Flori insangerate S3
    120 min
    03:15 Fie ce-o fi!
    105 min
    05:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    06:00 Flori insangerate S3
    105 min
Modifică setările cookies