Ingrediente:
1 pulpa de miel
Pentru marinata: sare, piper, lamaita, 4-5 catei de usturoi, frunze de menta, 3 linguri ulei de masline, crengute rozmarin
Pentru garnitura: cartofi mici, morcovi mici, catei de usturoi, ulei, sare si piper
Mod de preparare:
Pulpa de miel se unge cu ulei de masline, se sareaza-pipereaza, i se fac crestaturi in care se pun catei de usturoi si se acopera cu rozmarin, frunze de menta si lamaita. Se lasa la rece o noapte si vasul trebuie sa fie acoperit cu  folie de plastic.
Se pune la cuptor primele 15 minute la foc mare, dupa care se lasa inca 30 minute la 170 grade. Alaturi se aseaza cartofii si morcovii, stropiti cu ulei si catei de usturoi in coaja.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
