Ingrediente:
1 pulpa de miel
Pentru marinata: sare, piper, lamaita, 4-5 catei de usturoi, frunze de menta, 3 linguri ulei de masline, crengute rozmarin
Pentru garnitura: cartofi mici, morcovi mici, catei de usturoi, ulei, sare si piper
Mod de preparare:
Pulpa de miel se unge cu ulei de masline, se sareaza-pipereaza, i se fac crestaturi in care se pun catei de usturoi si se acopera cu rozmarin, frunze de menta si lamaita. Se lasa la rece o noapte si vasul trebuie sa fie acoperit cu folie de plastic.
Se pune la cuptor primele 15 minute la foc mare, dupa care se lasa inca 30 minute la 170 grade. Alaturi se aseaza cartofii si morcovii, stropiti cu ulei si catei de usturoi in coaja.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|