Ingrediente:
2 dovlecei, 2 cepe, 3 catei de usturoi, 2 vinete subtiri, cimbru proaspat, ulei de masline, sare si piper, 4 rosii, 150 g brinza gruyer.
Mod de preparare:
Legumele se feliaza. Un vas pentru cuptor se unge cu ulei si se aseaza in straturi legumele: ceapa rondele, dovlecelul feliat , usturoiul taiat, sare, piper, cimbru, vinetele rondele si in final rosiile felii si decojite. Se stropeste cu ulei si se rade branza. Se lasa la cuptor 45-50 de minute.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|