Ingrediente:
2 dovlecei, 2 cepe, 3 catei de usturoi, 2 vinete subtiri, cimbru proaspat, ulei de masline, sare si piper, 4 rosii, 150 g brinza gruyer.
Mod de preparare:
Legumele se feliaza. Un vas pentru cuptor se unge cu ulei si se aseaza in straturi legumele: ceapa rondele, dovlecelul feliat , usturoiul taiat, sare, piper, cimbru, vinetele rondele si in final rosiile felii si decojite. Se stropeste cu ulei si se rade branza. Se lasa la cuptor 45-50 de minute.
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
07:45 | Speranta si mandrie 75 min
|
09:00 | Inimi singuratice 60 min
|
10:00 | Inima tradata 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Vise desenate 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Vremea iubirii 60 min
|
17:00 | Dragostea vietii mele 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 105 min
|
20:45 | Speranta si mandrie 75 min
|
22:00 | Dallas 60 min
|
23:00 | Inimi singuratice 75 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:15 | Capcana razbunarii 105 min
|
05:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|