Ingrediente:
500 g hamsii proaspete, 3 arde rosii copti si curatati de piele, 1 ou, 2 linguri de faina, sare, 1 capatana de usturoi
- pentru decor, felii de castravete proaspat
Mod de preparare:
Hamsiile se curata de capete si burta sub jet de apa si se taie in jumatati pe lungime. Se sareaza lejer. Ardeii se taie fasii de lungimea aproximativa a pestilor, usturoiul se feliaza
Pe jumatatea de peste se aseaza ardeiul copt si o felie de usturoi, apoi se aseaza cealalta jumatate si astfel pestele umplut se da prin faina si ou si se prajeste in baie de ulei. Se aseaza pe hartie absorbanta si se servesc calzi.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubire la pachet 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Capcana razbunarii 105 min
|
03:45 | Doctorul casei 45 min
|
04:30 | Iubire la pachet 90 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|