Ingrediente:
500 g hamsii proaspete, 3 arde rosii copti si curatati de piele, 1 ou, 2 linguri de faina, sare, 1 capatana de usturoi
- pentru decor, felii de castravete proaspat
Mod de preparare:
Hamsiile se curata de capete si burta sub jet de apa si se taie in jumatati pe lungime. Se sareaza lejer. Ardeii se taie fasii de lungimea aproximativa a pestilor, usturoiul se feliaza
Pe jumatatea de peste se aseaza ardeiul copt si o felie de usturoi, apoi se aseaza cealalta jumatate si astfel pestele umplut se da prin faina si ou si se prajeste in baie de ulei. Se aseaza pe hartie absorbanta si se servesc calzi.
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Dreptul la iubire 45 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 03:00 | Trei surori S3 105 min
|
| 04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min
|