Ingrediente:
500 g hamsii proaspete, 3 arde rosii copti si curatati de piele, 1 ou, 2 linguri de faina, sare, 1 capatana de usturoi
- pentru decor, felii de castravete proaspat
Mod de preparare:
Hamsiile se curata de capete si burta sub jet de apa si se taie in jumatati pe lungime. Se sareaza lejer. Ardeii se taie fasii de lungimea aproximativa a pestilor, usturoiul se feliaza
Pe jumatatea de peste se aseaza ardeiul copt si o felie de usturoi, apoi se aseaza cealalta jumatate si astfel pestele umplut se da prin faina si ou si se prajeste in baie de ulei. Se aseaza pe hartie absorbanta si se servesc calzi.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Familia 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|