Păstrăv umplut
Ingrediente:
4 păstrăvi potriviţi ca mărime
2 morcovi
1 ţelină
1 fir praz
1 ceapă
300 g ciuperci
2 linguri unt
3 ouă
750 ml vin alb
pătrunjel
sare şi piper
Mod de preparare:
Taie păstrăvii pe spate, scoate-le osul de la cap la coada şi apoi curaţă-i de intestine. Spală-i bine, şterge-i de apa şi aşează-i într-o tavă. Umple peştii cu amestecul de morcov şi ţelină, rase, praz tocat, un ou întreg şi două gălbenuşuri, sare şi 1/ 3 din cantitatea de ciuperci (feliate). Toarnă vin alb şi lasă-i la cuptor 15 min. Separat, ciupercile rămase, şi ele feliate, se soteaza în unt, şi se sărează. Asezonează peştii aşezaţi pe un platou cu ciupercile sotate şi garniseşte totul cu pătrunjel verde tocat.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 15 min
|
09:15 | ProVerde - Acasa primavara 2025 30 min
|
09:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
10:00 | Briose cu dragoste 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 15 min
|
01:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Briose cu dragoste 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|