Păstrăv umplut
Ingrediente:
4 păstrăvi potriviţi ca mărime
2 morcovi
1 ţelină
1 fir praz
1 ceapă
300 g ciuperci
2 linguri unt
3 ouă
750 ml vin alb
pătrunjel
sare şi piper
Mod de preparare:
Taie păstrăvii pe spate, scoate-le osul de la cap la coada şi apoi curaţă-i de intestine. Spală-i bine, şterge-i de apa şi aşează-i într-o tavă. Umple peştii cu amestecul de morcov şi ţelină, rase, praz tocat, un ou întreg şi două gălbenuşuri, sare şi 1/ 3 din cantitatea de ciuperci (feliate). Toarnă vin alb şi lasă-i la cuptor 15 min. Separat, ciupercile rămase, şi ele feliate, se soteaza în unt, şi se sărează. Asezonează peştii aşezaţi pe un platou cu ciupercile sotate şi garniseşte totul cu pătrunjel verde tocat.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min
|
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 75 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 03:00 | Trei surori S3 120 min
|
| 05:45 | Flori insangerate S3 120 min
|