Ingrediente: 600 g file de peste oceanic , 500 g spanac fiert si scurs, doua oua fierte tari, 100 g unt,
100 g cascaval ras, sare , piper, nucsoara, o lamaie.
Spanacul se caleste in 50 g unt, se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara si se aseaza intr-un vas. Pestele se taie fisii de grosimea a doua degete, se sareaza si se stropeste cu suc de lamiie apoi se prajeste in untul ramas . Se aseaza pe spanac, acoperit cu felii de oua si cascaval ras. Se lasa la cuptor 15 minute.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|