Ingrediente: 600 g file de peste oceanic , 500 g spanac fiert si scurs, doua oua fierte tari, 100 g unt,
100 g cascaval ras, sare , piper, nucsoara, o lamaie.
Spanacul se caleste in 50 g unt, se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara si se aseaza intr-un vas. Pestele se taie fisii de grosimea a doua degete, se sareaza si se stropeste cu suc de lamiie apoi se prajeste in untul ramas . Se aseaza pe spanac, acoperit cu felii de oua si cascaval ras. Se lasa la cuptor 15 minute.
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 120 min
|
| 19:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 180 min
|
| 04:00 | Trei surori S3 75 min
|
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|