Pui cu sos de iaurt
Ingrediente:
150 g iaurt, 2 linguri migdale prăjite, 2 pulpe de pui, usturoi, pătrunjel verde, sare, piper, boia, 2 cartofi.
Mod de preparare:
Cartofii bine spălaţi se învelesc în aluminu şi se dau în cuptorul bine încins. Sosul se pregăteşte prin amestecarea iaurtului cu migdalele prăjite şi zdrobite şi usturoiul pisat. Se adaugă şi un praf de sare. Pulpele se condimentează cu sare, piper şi boia şi se prăjesc în ulei încins. Cartofii copţi se curăţă de coajă, se taie în jumătăţi, peste care se pun sare şi pătrunjel, sos de iaurt şi pulpele prăjite.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|