Pui cu sos de iaurt
Ingrediente:
150 g iaurt, 2 linguri migdale prăjite, 2 pulpe de pui, usturoi, pătrunjel verde, sare, piper, boia, 2 cartofi.
Mod de preparare:
Cartofii bine spălaţi se învelesc în aluminu şi se dau în cuptorul bine încins. Sosul se pregăteşte prin amestecarea iaurtului cu migdalele prăjite şi zdrobite şi usturoiul pisat. Se adaugă şi un praf de sare. Pulpele se condimentează cu sare, piper şi boia şi se prăjesc în ulei încins. Cartofii copţi se curăţă de coajă, se taie în jumătăţi, peste care se pun sare şi pătrunjel, sos de iaurt şi pulpele prăjite.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Scantei peste Brooklyn 120 min
|
12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | Mostenirea 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Fie ce-o fi! 135 min
|
04:15 | Scantei peste Brooklyn 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|