Pui cu sos de iaurt
Ingrediente:
150 g iaurt, 2 linguri migdale prăjite, 2 pulpe de pui, usturoi, pătrunjel verde, sare, piper, boia, 2 cartofi.
Mod de preparare:
Cartofii bine spălaţi se învelesc în aluminu şi se dau în cuptorul bine încins. Sosul se pregăteşte prin amestecarea iaurtului cu migdalele prăjite şi zdrobite şi usturoiul pisat. Se adaugă şi un praf de sare. Pulpele se condimentează cu sare, piper şi boia şi se prăjesc în ulei încins. Cartofii copţi se curăţă de coajă, se taie în jumătăţi, peste care se pun sare şi pătrunjel, sos de iaurt şi pulpele prăjite.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|