Ruladă de porc cu roşii şi brânză
Ingrediente:
4 felii cotlet de porc , 2 roşii, pătrunjel verde, sare, piper, ulei, 200 ml bulion, 100 ml vin roşu, 2 linguri smântână, 2 linguri telemea de oaie, rasă
Mod de preparare:
Se amestecă rosiile tăiate cubuleţe cu brânza rasă şi verteaţa tocată.
Carnea, spălată şi bătută cu ciocanelul, se potriveşte de sare şi piper. Se asează pe fiecare felie de carne puţin din compoziţie, se rulează şi se fixează cu câte o scobitoare.
Rulourile se prăjesc bine pe toate părţile. Pentru ele se face un sos din bulion, vin şi apă, se adaugă smântână, se potriveşte de sare şi piper.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|