Ruladă de porc cu roşii şi brânză
Ingrediente:
4 felii cotlet de porc , 2 roşii, pătrunjel verde, sare, piper, ulei, 200 ml bulion, 100 ml vin roşu, 2 linguri smântână, 2 linguri telemea de oaie, rasă
Mod de preparare:
Se amestecă rosiile tăiate cubuleţe cu brânza rasă şi verteaţa tocată.
Carnea, spălată şi bătută cu ciocanelul, se potriveşte de sare şi piper. Se asează pe fiecare felie de carne puţin din compoziţie, se rulează şi se fixează cu câte o scobitoare.
Rulourile se prăjesc bine pe toate părţile. Pentru ele se face un sos din bulion, vin şi apă, se adaugă smântână, se potriveşte de sare şi piper.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Dragoste la Paris 120 min
|
| 12:00 | Taramul sperantei 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Pariu cu destinul 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 45 min
|
| 01:45 | Mostenirea 120 min
|
| 03:45 | Acasa la romani 60 min
|
| 04:45 | Dragoste la Paris 75 min
|
| 06:15 | Santa Diabla 105 min
|