Ruladă de porc cu roşii şi brânză
Ingrediente:
4 felii cotlet de porc , 2 roşii, pătrunjel verde, sare, piper, ulei, 200 ml bulion, 100 ml vin roşu, 2 linguri smântână, 2 linguri telemea de oaie, rasă
Mod de preparare:
Se amestecă rosiile tăiate cubuleţe cu brânza rasă şi verteaţa tocată.
Carnea, spălată şi bătută cu ciocanelul, se potriveşte de sare şi piper. Se asează pe fiecare felie de carne puţin din compoziţie, se rulează şi se fixează cu câte o scobitoare.
Rulourile se prăjesc bine pe toate părţile. Pentru ele se face un sos din bulion, vin şi apă, se adaugă smântână, se potriveşte de sare şi piper.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Scantei peste Brooklyn 120 min
|
12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | Mostenirea 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Fie ce-o fi! 135 min
|
04:15 | Scantei peste Brooklyn 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|