Ştrudel cu praz
Ingrediente:
500 g foitaj, 200 g praz, 100 g brânză de vaci, 100 g telemea , 1 ou, cimbru, sare şi piper.
Mod de preparare:
Prazul tăiat rondele se fierbe în apă cu sare. Se scurge şi se amestecă cu telemeaua tăiată cubuleţe şi cu gălbenuşul frecat cu brânza de vaci şi cimbru. Se pune sare şi piper. Aluatul se împarte în 8, se pune compoziţie pe fiecare bucată, se împătureşte în două şi se coace la foc mare 20 min.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|