Reteta de ACASA: Ştrudel cu praz şi pandişpan cu alune de pădure şi banană

Reteta de ACASA: Ştrudel cu praz şi pandişpan cu alune de pădure şi banană
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 31 Octombrie 2008

Simona Mihăescu demonstrează că se pot obţine preparate delicioase cu efort minim. Vă prezentăm reţetele de ştrudel cu praz şi pandişpan cu alune de pădure şi banană.

Ştrudel cu praz

Ingrediente:
500 g foitaj, 200 g praz, 100 g brânză de vaci, 100 g telemea , 1 ou, cimbru, sare şi piper.

Mod de preparare:
Prazul tăiat rondele se fierbe în apă cu sare. Se scurge şi se amestecă cu telemeaua tăiată cubuleţe şi cu gălbenuşul frecat cu brânza de vaci şi cimbru. Se pune sare şi piper. Aluatul se împarte în 8, se pune compoziţie pe fiecare bucată, se împătureşte în două şi se coace la foc mare 20 min.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Concert Loredana - "Maiastra"
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Concert LOREDANA: Maiastra II
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Inimi singuratice
    225 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Drumul catre Soare
    45 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies