Reteta de ACASA: Ştrudel cu praz şi pandişpan cu alune de pădure şi banană

Reteta de ACASA: Ştrudel cu praz şi pandişpan cu alune de pădure şi banană
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 31 Octombrie 2008

Simona Mihăescu demonstrează că se pot obţine preparate delicioase cu efort minim. Vă prezentăm reţetele de ştrudel cu praz şi pandişpan cu alune de pădure şi banană.

Ştrudel cu praz

Ingrediente:
500 g foitaj, 200 g praz, 100 g brânză de vaci, 100 g telemea , 1 ou, cimbru, sare şi piper.

Mod de preparare:
Prazul tăiat rondele se fierbe în apă cu sare. Se scurge şi se amestecă cu telemeaua tăiată cubuleţe şi cu gălbenuşul frecat cu brânza de vaci şi cimbru. Se pune sare şi piper. Aluatul se împarte în 8, se pune compoziţie pe fiecare bucată, se împătureşte în două şi se coace la foc mare 20 min.

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Flori insangerate S3
    105 min
    07:45 Inimi de cenusa
    75 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    75 min
    01:15 Flori insangerate S3
    120 min
    03:15 Trei surori S3
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S3
    105 min
Modifică setările cookies