Reteta de ACASA: Tarta de conopida si Fursecuri cu spini

Reteta de ACASA: Tarta de conopida si Fursecuri cu spini
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 13 Noiembrie 2008

Simona Mihăescu a peparat o mâncare de sezon şi un desert delicios.

Tartă de conopidă

Ingrediente:
1 kg conopidă, 3 ouă, unt pentru uns vasul, 2 linguri pesmet, 150 g şuncă, 150 g telemea de oaie, răzuită, 100 g caşcaval, 200 g smântână

Mod de preparare:
În apă cu sare, fierbem 10 minute conopida. Tăiem şunculiţa cubuleţe, bătem ouăle cu smântâna, adăugăm brânza şi şunca.
Conopida se rupe bucheţele mici şi se lasă puţin la răcit.
Se unge un vas cu unt şi se tapetează cu pesmet, se pune conopida, se toarnă compozitia de ouă, se rade caşcaval şi se lasă la cuptor 30 minute.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    120 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    75 min
    00:15 Fructul oprit
    60 min
    01:15 Inimi singuratice
    165 min
    04:00 Drumul catre Soare
    45 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025
    45 min
    06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
Modifică setările cookies