Reteta de ACASA: Tarta de conopida si Fursecuri cu spini

Reteta de ACASA: Tarta de conopida si Fursecuri cu spini
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 13 Noiembrie 2008

Simona Mihăescu a peparat o mâncare de sezon şi un desert delicios.

Tartă de conopidă

Ingrediente:
1 kg conopidă, 3 ouă, unt pentru uns vasul, 2 linguri pesmet, 150 g şuncă, 150 g telemea de oaie, răzuită, 100 g caşcaval, 200 g smântână

Mod de preparare:
În apă cu sare, fierbem 10 minute conopida. Tăiem şunculiţa cubuleţe, bătem ouăle cu smântâna, adăugăm brânza şi şunca.
Conopida se rupe bucheţele mici şi se lasă puţin la răcit.
Se unge un vas cu unt şi se tapetează cu pesmet, se pune conopida, se toarnă compozitia de ouă, se rade caşcaval şi se lasă la cuptor 30 minute.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate S3
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    75 min
    01:15 Flori insangerate S3
    105 min
    03:00 Trei surori S3
    135 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S3
    120 min
Modifică setările cookies