Reteta de ACASA: Tarta de conopida si Fursecuri cu spini

Reteta de ACASA: Tarta de conopida si Fursecuri cu spini
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 13 Noiembrie 2008

Simona Mihăescu a peparat o mâncare de sezon şi un desert delicios.

Tartă de conopidă

Ingrediente:
1 kg conopidă, 3 ouă, unt pentru uns vasul, 2 linguri pesmet, 150 g şuncă, 150 g telemea de oaie, răzuită, 100 g caşcaval, 200 g smântână

Mod de preparare:
În apă cu sare, fierbem 10 minute conopida. Tăiem şunculiţa cubuleţe, bătem ouăle cu smântâna, adăugăm brânza şi şunca.
Conopida se rupe bucheţele mici şi se lasă puţin la răcit.
Se unge un vas cu unt şi se tapetează cu pesmet, se pune conopida, se toarnă compozitia de ouă, se rade caşcaval şi se lasă la cuptor 30 minute.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Favorul
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Fie ce-o fi!
    135 min
    04:15 Scantei peste Brooklyn
    105 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies