Tartă de conopidă
Ingrediente:
1 kg conopidă, 3 ouă, unt pentru uns vasul, 2 linguri pesmet, 150 g şuncă, 150 g telemea de oaie, răzuită, 100 g caşcaval, 200 g smântână
Mod de preparare:
În apă cu sare, fierbem 10 minute conopida. Tăiem şunculiţa cubuleţe, bătem ouăle cu smântâna, adăugăm brânza şi şunca.
Conopida se rupe bucheţele mici şi se lasă puţin la răcit.
Se unge un vas cu unt şi se tapetează cu pesmet, se pune conopida, se toarnă compozitia de ouă, se rade caşcaval şi se lasă la cuptor 30 minute.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Scantei peste Brooklyn 120 min
|
12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | Mostenirea 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Fie ce-o fi! 135 min
|
04:15 | Scantei peste Brooklyn 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|