Reteta de ACASA: Ţelină cu măsline şi carne de porc şi pâine împletită

Reteta de ACASA: Ţelină cu măsline şi carne de porc şi pâine împletită
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 31 Octombrie 2008

Simona Mihăescu demonstrează că se pot obţine preparate gustoase cu efort minim. Vă prezentăm reţetele de ţelină cu măsline şi carne de porc şi pâine împletită.

Ţelină cu măsline şi carne de porc

Ingrediente:
2 ţeline, 1 ceapă, 150 g măsline, 2 linguri făină, 50 ml vin alb, 150 ml suc de roşii, 300 g carne de porc, 1 foaie de dafin, piper, sare, ulei.

Mod de preparare:
Ceapa rasă sau foarte mărunt tăiată se căleşte uşor în ulei. Se adaugă carnea tăiată bucăţi mici şi când şi-a schimbat culoarea punem şi ţelina tăiată bastonaşe, măslinele şi apa. Acoperim şi când totul s-a înmuiat se pune vinul frecat cu făină, 2-3 felii de lămâie curăţate de coajă şi caramelizate în zahăr, se pune şi dafinul şi câteva boabe de piper, sucul de roşii şi se lasă pe foc 5-6 min.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    75 min
    02:15 Sarutul otravit
    150 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies