Ţelină cu măsline şi carne de porc
Ingrediente:
2 ţeline, 1 ceapă, 150 g măsline, 2 linguri făină, 50 ml vin alb, 150 ml suc de roşii, 300 g carne de porc, 1 foaie de dafin, piper, sare, ulei.
Mod de preparare:
Ceapa rasă sau foarte mărunt tăiată se căleşte uşor în ulei. Se adaugă carnea tăiată bucăţi mici şi când şi-a schimbat culoarea punem şi ţelina tăiată bastonaşe, măslinele şi apa. Acoperim şi când totul s-a înmuiat se pune vinul frecat cu făină, 2-3 felii de lămâie curăţate de coajă şi caramelizate în zahăr, se pune şi dafinul şi câteva boabe de piper, sucul de roşii şi se lasă pe foc 5-6 min.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|