Tocăniţă de mazăre cu aripi de pui
Ingrediente:
6 aripi tăiate în 2, 500 g mazăre, ulei, 3 căţei de usturoi, 100 g smântână, 100 g lapte, 2 linguri făină, sare , piper, 1 ceapă
Mod de preparare:
Ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei. Se pun şi aripile de pui. Când s-au prăjit uşor se adaugă apă atât cât să le acopere. După ce au fiert se pune mazărea şi smântâna şi se lasă pe foc 15 min, timp în care făina cu laptele se amestecă. Acest amestec se toarnă peste mazăre cu usturoiul tocat şi se mai lasă la fiert câteva minute.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|