Reteta de ACASA: Tocăniţă ungurească şi tiramisu cu fructe de pădure

Reteta de ACASA: Tocăniţă ungurească şi tiramisu cu fructe de pădure
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 31 Octombrie 2008

Simona Mihăescu demonstrează că se pot obţine preparate gustoase cu efort minim. Vă prezentăm reţetele de tocăniţă ungurească şi tiramisu cu fructe de pădure.

Tocăniţă ungurească

Ingrediente :
500 g carne de porc, 2 cepe potrivite, 5 roşii bine coapte, 150 g măsline, 1/2 lămâie ,1 lingură boia dulce, ½ linguriţă boia iute, piper măcinat, piper boabe, sare, 1 lingură bulion, pătrunjel verde, 1 frunză dafin.
Se poate servi cu mujdei şi mămăliguţă caldă.

Mod de preparare:
Carnea de porc se taie bucăţi potrivite care se prăjesc în ulei. Se scot şi în grăsimea rămasă se căleşte ceapa tăiată la care se adaugă cele două feluri de boia, bulionul şi roşiile tăiate mărunt. Se poate adăuga şi puţină apă şi apoi carnea, sare după gust, piper boabe şi dafin. Când totul a fiert bine se pun 2 sferturi de lămâie şi măslinele şi se lasă la cuptor 20 min. Se serveşte cu pătrunjel verde.

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Speranta si mandrie
    60 min
    09:00 Inimi singuratice
    60 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Vise desenate
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragostea vietii mele
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Speranta si mandrie
    75 min
    22:15 Dallas
    60 min
    23:15 Inimi singuratice
    60 min
    00:15 Dreptul la iubire
    60 min
    01:15 Flori insangerate S2
    120 min
    03:15 Leylifer
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    30 min
    05:45 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies