Varză ungurească
Ingrediente:
250 g costiţă, 250 g slănină afumată, 4 bucăţi cârnaţi afumaţi, ulei, 2 cepe, 125 g orez, boia dulce, piper boabe, 1 pahar smântâna, 1 varză murată.
Mod de preparare:
Se călesc în ulei cepele tăiate peştisori apoi se adaugă costiţă şi slănină, tăiate şi boiaua. Orezul se fierbe în apă cu sare. Într-un vas pentru cuptor, uns cu grăsime, se pune un strat de varză tocată, un rând de cârnati feliaţi, un rând de varză, un rând de afumătură şi ceapa, călite, şi ultimul rând de varză. Smântâna se toarnă peste varză şi se pudrează cu boia. Se lasă la cuptor pâna se înmoaie varză.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Scantei peste Brooklyn 120 min
|
12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | Mostenirea 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Fie ce-o fi! 135 min
|
04:15 | Scantei peste Brooklyn 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|