Varză ungurească
Ingrediente:
250 g costiţă, 250 g slănină afumată, 4 bucăţi cârnaţi afumaţi, ulei, 2 cepe, 125 g orez, boia dulce, piper boabe, 1 pahar smântâna, 1 varză murată.
Mod de preparare:
Se călesc în ulei cepele tăiate peştisori apoi se adaugă costiţă şi slănină, tăiate şi boiaua. Orezul se fierbe în apă cu sare. Într-un vas pentru cuptor, uns cu grăsime, se pune un strat de varză tocată, un rând de cârnati feliaţi, un rând de varză, un rând de afumătură şi ceapa, călite, şi ultimul rând de varză. Smântâna se toarnă peste varză şi se pudrează cu boia. Se lasă la cuptor pâna se înmoaie varză.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|