Ingrediente:
Pentru bezea:
4 albusuri,
175g zahar fin,
2 lingurite amidon Gustin de la Dr. Oetker
1 lingurita otet
putina sare.
Pentru umplutura:
300g iaurt
450g fructe de padure proaspete(coacaze rosii,afine,capsuni,zmeura)
2 lingurite Zahar pudra cu aroma de vanilie de la Dr. Oetker
Pentru jeleu:
1 plic Tort Gelee rosu de la Dr. Oetker
2 linguri zahar
200 ml apa
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 140 grade.Tapetati cu unt si cu hartie de copt o tava patrata.
Bateti spuma albusul cu sarea, turnati zaharul treptat - putin cite putin. Amestecul se bate in continuare pana se obtine o spuma tare si lucioasa, dupa care se adauga otetul, amidonul si se omogenizeaza.
Puneti pe tava un inel fara fund desenati conturul ( un cerc ) si turnati bezeaua in interiorul cercului.
Coacere: 60-90 minute la 140°C ( blatul de bezea trebuie sa se usuce foarte, eventual putem coace bezeaua si cu usa cupotorului intredeschisa )
Transferati pe platou, foaia de bezea, peste jeleu puneti iaurtul amestecat cu o lingurita de zahar pudra. Presarati, fructele de padure, preparati Tort-Gellee-ul, conform instructiunilor de pe plic.Turnati-l apoi usor cu lingura, lasind sa curga si pe margini.
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Dreptul la iubire 45 min
|
| 01:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 03:00 | Trei surori S3 105 min
|
| 04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min
|