Ingrediente:
Pentru bezea:
4 albusuri,
175g zahar fin,
2 lingurite amidon Gustin de la Dr. Oetker
1 lingurita otet
putina sare.
Pentru umplutura:
300g iaurt
450g fructe de padure proaspete(coacaze rosii,afine,capsuni,zmeura)
2 lingurite Zahar pudra cu aroma de vanilie de la Dr. Oetker
Pentru jeleu:
1 plic Tort Gelee rosu de la Dr. Oetker
2 linguri zahar
200 ml apa
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 140 grade.Tapetati cu unt si cu hartie de copt o tava patrata.
Bateti spuma albusul cu sarea, turnati zaharul treptat - putin cite putin. Amestecul se bate in continuare pana se obtine o spuma tare si lucioasa, dupa care se adauga otetul, amidonul si se omogenizeaza.
Puneti pe tava un inel fara fund desenati conturul ( un cerc ) si turnati bezeaua in interiorul cercului.
Coacere: 60-90 minute la 140°C ( blatul de bezea trebuie sa se usuce foarte, eventual putem coace bezeaua si cu usa cupotorului intredeschisa )
Transferati pe platou, foaia de bezea, peste jeleu puneti iaurtul amestecat cu o lingurita de zahar pudra. Presarati, fructele de padure, preparati Tort-Gellee-ul, conform instructiunilor de pe plic.Turnati-l apoi usor cu lingura, lasind sa curga si pe margini.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|