Ingrediente:
Pentru bezea:
4 albusuri,
175g zahar fin,
2 lingurite amidon Gustin de la Dr. Oetker
1 lingurita otet
putina sare.
Pentru umplutura:
300g iaurt
450g fructe de padure proaspete(coacaze rosii,afine,capsuni,zmeura)
2 lingurite Zahar pudra cu aroma de vanilie de la Dr. Oetker
Pentru jeleu:
1 plic Tort Gelee rosu de la Dr. Oetker
2 linguri zahar
200 ml apa
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 140 grade.Tapetati cu unt si cu hartie de copt o tava patrata.
Bateti spuma albusul cu sarea, turnati zaharul treptat - putin cite putin. Amestecul se bate in continuare pana se obtine o spuma tare si lucioasa, dupa care se adauga otetul, amidonul si se omogenizeaza.
Puneti pe tava un inel fara fund desenati conturul ( un cerc ) si turnati bezeaua in interiorul cercului.
Coacere: 60-90 minute la 140°C ( blatul de bezea trebuie sa se usuce foarte, eventual putem coace bezeaua si cu usa cupotorului intredeschisa )
Transferati pe platou, foaia de bezea, peste jeleu puneti iaurtul amestecat cu o lingurita de zahar pudra. Presarati, fructele de padure, preparati Tort-Gellee-ul, conform instructiunilor de pe plic.Turnati-l apoi usor cu lingura, lasind sa curga si pe margini.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:00 | Familia 135 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|