Reteta de ACASA - vineri, 3 iunie 2011 - Dulceata de caise si pere cu alune

Reteta de ACASA - vineri, 3 iunie 2011 - Dulceata de caise si pere cu alune
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 03 Iunie 2011

Ingrediente pentru circa 6 borcane a 200 ml

700 g de caise (cântărite după pregătire)
300 g de pere (cântărite după pregătire)
100 g de alune crocante
350 g de zahăr
1 plic Gelfix Super 3:1 Dr. Oetker

Pregătire: Se spală caisele, se scot sâmburii și se taie mărunt și apoi se cântăresc 700 g. Se curătă perele de coajă și se taie în bucăți mari și apoi se cântăresc  300 g. Pasati perele.

Mod de preparare:
Fructele si alunele crocante se pun într-o oală si se amestecă bine cu zahăr si cu Gelfix Super. Compozitia se pune la fierbere la foc mare, se dă în clocot cel putin 3 minute, iar în tot acest timp se amestecă continuu.

Se spumează, iar apoi se umplu borcanele pregătite în prealabil. Se închid borcanele cu capace cu filet si se lasă circa 5 minute să stea întoarse cu capacul în jos.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate S3
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    75 min
    00:15 Dreptul la iubire
    45 min
    01:00 Flori insangerate S3
    120 min
    03:00 Trei surori S3
    105 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S3
    120 min
Modifică setările cookies