Ingrediente pentru circa 6 borcane a 200 ml
700 g de caise (cântărite după pregătire)
300 g de pere (cântărite după pregătire)
100 g de alune crocante
350 g de zahăr
1 plic Gelfix Super 3:1 Dr. Oetker
Pregătire: Se spală caisele, se scot sâmburii și se taie mărunt și apoi se cântăresc 700 g. Se curătă perele de coajă și se taie în bucăți mari și apoi se cântăresc 300 g. Pasati perele.
Mod de preparare: Fructele si alunele crocante se pun într-o oală si se amestecă bine cu zahăr si cu Gelfix Super. Compozitia se pune la fierbere la foc mare, se dă în clocot cel putin 3 minute, iar în tot acest timp se amestecă continuu.
Se spumează, iar apoi se umplu borcanele pregătite în prealabil. Se închid borcanele cu capace cu filet si se lasă circa 5 minute să stea întoarse cu capacul în jos.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|