Vinete cu sos de roşii
Ingrediente:
3 vinete lungi, 500 g roşii coapte, 2 căţei de usturoi, cimbru proaspăt, 1 frunză dafin, pătrunjel verde, 1 ceapă, ulei, 4 ouă, 200 g telemea de oaie, 400 ml lapte, sare, piper, 100 g măsline negre.
Mod de preparare:
Vinetele se curăţă de coajă, se taie felii pe lungime, se sărează şi se lasă 15 min, după care se şterg şi se prăjesc în ulei. Roşiile se dau pe răzătoare şi se pun într-o tigaie adâncă cu un pahar de apă, usturoiul mărunţit, crenguţa de cimbru, foaia de dafin, pătrunjel , ceapa tocată, 1 lingură ulei, sare şi piper. Se lasă la fiert până scade sosul.
Ouăle se amestecă cu laptele şi brânza dată pe răzătoare.
Feliile de vânătă se aşează în straturi într-o tavă, se acoperă cu amestecul de lapte, brânză şi ouă şi se lasă la cuptor până se rumeneşte. Se servesc felii de vinete coapte, pe sos de roşii, ornat cu măsline şi pătrunjel verde.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|