Ingrediente:
1 muschiulet de porc
aluat foitaj
150 g piept de pui
1 ceapa
2 catei de usturoi
pesmet
salvie
cimbru
sare si piper
ulei si unt
200 g ciuperci
1 ou
Mod de preparare:
Muschiuletul de porc se prajeste usor, pe toate partile , in unt si ulei, dupa ce a fost sarat si piperat . Separat se pregateste un amestec de piept de pui tocat, ciuperci taiate marunt , ceapa , usturoi, salvie si cimbru , toate calite si legate cu pesmet . Pe foaia de aluat se aseaza acest amestec, muschiul prajit si se formeaza un rulou care se unge cu ou batut si se lasa la cuptor pana se coace aluatul.
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 60 min
|
| 18:00 | Darul iubirii 60 min
|
| 19:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 210 min
|
| 04:30 | Trei surori S3 90 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|