Ingrediente
300 g linte verde
Pentru sos
1 ceapa tocata fin
1 leg ceapa verde fara partea alba
2 linguri de mustar
2 linguri otet
ulei de masline
sare
piper
1 bucata batog
Mod de preparare
Lintea se fierbe in apa cu sare si trebuie sa avem grija ca bobul sa ramana intreg. Se pregateste un sos din ceapa taiata marunt, si cea uscata si cea verde, mustar, otet si ulei. Se amesteca cu lintea fiarta si se serveste cu felii de batog.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|