Ingrediente
300 g linte verde
Pentru sos
1 ceapa tocata fin
1 leg ceapa verde fara partea alba
2 linguri de mustar
2 linguri otet
ulei de masline
sare
piper
1 bucata batog
Mod de preparare
Lintea se fierbe in apa cu sare si trebuie sa avem grija ca bobul sa ramana intreg. Se pregateste un sos din ceapa taiata marunt, si cea uscata si cea verde, mustar, otet si ulei. Se amesteca cu lintea fiarta si se serveste cu felii de batog.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|