Spanac sotat

Spanac sotat
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 07 Aprilie 2010

INGREDIENTE:
500 g spanac proaspat 
ulei
sare, piper
½ ardei gras rosu
3-4 catei de usturoi
1 lamaie


MOD DE PREPARARE
Spanacul se spala foarte bine pentru a indeparta orice urma de pamint sau nisip. Se indeparteaza excesul de apa. Se taie cozile dure pe cit posibil. Se pun frunzele intr-o cratita incinsa , adaugindu-se pa masura ce unele se inmoaie. Spanacul este gata atunci cind frunzele sunt inmuiate dar inca de un verde intens. Apoi se soteaza cu usturoi, ulei si citeva bucatele de ardei rosu. Se accentueaza gustul cu zeama de lamiie , sare si piper  si se serveste linga bucatele de friptura. 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubitul meu, printul
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Mama
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Iubire si razbunare
    120 min
    00:00 Gustul infrangerii
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Mama
    120 min
    04:00 Iubitul meu, printul
    105 min
    05:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies