Spanac sotat

Spanac sotat
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 07 Aprilie 2010

INGREDIENTE:
500 g spanac proaspat 
ulei
sare, piper
½ ardei gras rosu
3-4 catei de usturoi
1 lamaie


MOD DE PREPARARE
Spanacul se spala foarte bine pentru a indeparta orice urma de pamint sau nisip. Se indeparteaza excesul de apa. Se taie cozile dure pe cit posibil. Se pun frunzele intr-o cratita incinsa , adaugindu-se pa masura ce unele se inmoaie. Spanacul este gata atunci cind frunzele sunt inmuiate dar inca de un verde intens. Apoi se soteaza cu usturoi, ulei si citeva bucatele de ardei rosu. Se accentueaza gustul cu zeama de lamiie , sare si piper  si se serveste linga bucatele de friptura. 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    45 min
    09:45 MasterChef
    195 min
    13:00 Iubiri fara hotar
    180 min
    16:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 State de Romania
    60 min
    21:00 Vis de iarna
    120 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 State de Romania
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    60 min
    02:00 Calea spre iertare
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Vis de iarna
    90 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies