Ingrediente:
200 g capsuni
2 albusuri de ou
200 g zahar
2 plicuri zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se bate din nou pana se intareste.
Capsunile se paseaza cu o furculita si se incoporeaza in albusul batut spuma, cu miscari circulare de jos in sus. Nu se amesteca folosind mixerul deoarece spuma de capsuni pierde aerul care o mentine pufoasa.
Spuma de capsuni se toarna in cupe pentru desert si se introduce in congelator 30 minute.
Pentru servire se orneaza cu feliute de capsuni si sos de ciocolata.
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 120 min
|
| 19:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 195 min
|
| 04:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|