Ingrediente:
200 g capsuni
2 albusuri de ou
200 g zahar
2 plicuri zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se bate din nou pana se intareste.
Capsunile se paseaza cu o furculita si se incoporeaza in albusul batut spuma, cu miscari circulare de jos in sus. Nu se amesteca folosind mixerul deoarece spuma de capsuni pierde aerul care o mentine pufoasa.
Spuma de capsuni se toarna in cupe pentru desert si se introduce in congelator 30 minute.
Pentru servire se orneaza cu feliute de capsuni si sos de ciocolata.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 02:00 | Mostenirea 120 min
|
| 04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:15 | Spre Anglia, cu dragoste 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|