Ingrediente:
200 g capsuni
2 albusuri de ou
200 g zahar
2 plicuri zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se bate din nou pana se intareste.
Capsunile se paseaza cu o furculita si se incoporeaza in albusul batut spuma, cu miscari circulare de jos in sus. Nu se amesteca folosind mixerul deoarece spuma de capsuni pierde aerul care o mentine pufoasa.
Spuma de capsuni se toarna in cupe pentru desert si se introduce in congelator 30 minute.
Pentru servire se orneaza cu feliute de capsuni si sos de ciocolata.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|