Ingrediente:
200 g capsuni
2 albusuri de ou
200 g zahar
2 plicuri zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se bate din nou pana se intareste.
Capsunile se paseaza cu o furculita si se incoporeaza in albusul batut spuma, cu miscari circulare de jos in sus. Nu se amesteca folosind mixerul deoarece spuma de capsuni pierde aerul care o mentine pufoasa.
Spuma de capsuni se toarna in cupe pentru desert si se introduce in congelator 30 minute.
Pentru servire se orneaza cu feliute de capsuni si sos de ciocolata.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|