Ingrediente:
100 ml suc de portocale
1 plic Finesse aroma naturala de coaja de la o portocala de la Dr. Oetker,
500 g iaurt minim 4% grasime,
3 linguri zahar brun,
1 plic Foi de Gelatina de la Dr. Oetker,
1varf de cutit de sare.
Mod de preparare:
1. Se amesteca cu mixerul iaurtul cu zaharul, pana devine o spuma . Se adauga Finesse-ul, sarea si se omogenizeaza. Spuma se tine la rece 30 minute.
2. Gelatina se lasa 5 minute in sucul de portocala, dupa care se dizolva la foc mediu, amestecand usor, fara a aduce le fierbere.
Gelatina dizolvata, usor calduta, se amesteca cu 4 linguri de spuma de iaurt si apoi se incorporeaza in toata masa de spuma.
3. Compozitia rezultata se toarna in pahare sau cani (6-8 portii), apoi se presara cateva cristele de zahar brun deasupra si putina coaja de portocala.
Se tine la rece doua ore.
05:30 | Flori insangerate S3 120 min
|
---|---|
07:30 | Speranta si mandrie 90 min
|
09:00 | Inimi singuratice 60 min
|
10:00 | Inima tradata 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Vremea iubirii 60 min
|
17:00 | Marea si marea iubire 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
21:00 | Speranta si mandrie 60 min
|
22:00 | Dallas 60 min
|
23:00 | Inimi singuratice 75 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S3 120 min
|
03:15 | Fie ce-o fi! 105 min
|
05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
06:00 | Flori insangerate S3 105 min
|