Supa taraneasca cu kaizer

Supa taraneasca cu kaizer
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 21 Aprilie 2010

Ingrediente
300 g morcovi
2 cepe
2 fire de praz
1 lingura de unt
2 rosii
200 g kaizer
patrunjel
cimbru
dafin
Sare
piper
1 gulie
2 cartofi
1 l supa pasare
felii de paine pentru crutoane
usturoi sau praf de usturoi

Mod de preparare
Se curata ceapa, gulia si cartofii, se taie cubulete. Se curata prazul de radacina si marea parte de frunze si se taie felii. Se topeste untul si se calesc la foc mic si cu capac 20 min. Se toarna 1 litru supa de pasare, se sareaza-pipereaza, dupa gust, si se lasa la fiert 30 minute. Acum e timpul sa punem si suncuta, fara sorici, taiata bucati mici, si ierburile aromate. Se mai lasa la fiert inca 10-15 min si se serveste cu crutoane cu usturoi.
 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    45 min
    09:45 MasterChef
    195 min
    13:00 Iubiri fara hotar
    180 min
    16:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 State de Romania
    60 min
    21:00 Vis de iarna
    120 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 State de Romania
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024
    60 min
    02:00 Calea spre iertare
    120 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Vis de iarna
    90 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies