Mod de preparare
Se curata ceapa, gulia si cartofii, se taie cubulete. Se curata prazul de radacina si marea parte de frunze si se taie felii. Se topeste untul si se calesc la foc mic si cu capac 20 min. Se toarna 1 litru supa de pasare, se sareaza-pipereaza, dupa gust, si se lasa la fiert 30 minute. Acum e timpul sa punem si suncuta, fara sorici, taiata bucati mici, si ierburile aromate. Se mai lasa la fiert inca 10-15 min si se serveste cu crutoane cu usturoi.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|