Ingrediente:
125 g unt
125 g zahar
125 g faina
3 oua
1 lingurita rasa de praf de copt de la Dr. Oetker
1 plic zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
1 plic Original Pudding cu gust de vanilie de la Dr. Oetker
450 ml lapte
2 linguri de zahar
250 g capsuni
1 plic Tort Gelee rosu de la Dr. Oetker
2 linguri de zahar
250 ml apa
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu zaharul vanilat si cu praful de copt. Untul se bata spuma cu 125 g zahar cu ajutorul mixerului. Peste unt se adauga treptat cate 1 ou la ½ minut, dupa care se adauga faina si se omogenizeaza. Aluatul astfel obtinut se aseaza in tava de tarta si se da la cuptor pentru 30 minute la 180 °C.
Intre timp se prepara budinca conform instructiunilor de pe amabalaj cu 450 ml lapte si 2 linguri de zahar. Se lasa la racit, amestecand din cand in cand.
Budinca racita se aseaza peste blatul de tarta. Dupa care se acopera cu capsunile taiate pe jumatate, asezate radiar.
Se prepara tort gelleul rosu, prin amestecul cu 2 linguri de zahar si 250 ml apa si fierbere timp de 1 minut, dupa care se deoreaza tarta.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|