Ingrediente: 
125 g unt
125 g zahar
125 g faina
3 oua
1 lingurita rasa de praf de copt de la Dr. Oetker
1 plic zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
1 plic Original Pudding cu gust de vanilie de la Dr. Oetker
450 ml lapte
2 linguri de zahar
250 g capsuni
1 plic Tort Gelee rosu de la Dr. Oetker
2 linguri de zahar
250 ml apa
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu zaharul vanilat si cu praful de copt. Untul se bata spuma cu 125 g zahar cu ajutorul mixerului. Peste unt se adauga treptat cate 1 ou la ½ minut, dupa care se adauga faina si se omogenizeaza. Aluatul astfel obtinut se aseaza in tava de tarta si se da la cuptor pentru 30 minute la 180 °C.
Intre timp se prepara budinca conform instructiunilor de pe amabalaj cu 450 ml lapte si 2 linguri de zahar. Se lasa la racit, amestecand din cand in cand.
Budinca racita se aseaza peste blatul de tarta. Dupa care se acopera cu capsunile taiate pe jumatate, asezate radiar.
Se prepara tort gelleul rosu, prin amestecul cu 2 linguri de zahar si 250 ml apa si fierbere timp de 1 minut, dupa care se deoreaza tarta.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
