Ingrediente:
Pentru blat:
300 g fursecuri cu unt 
100 g unt moale
Pentru Crema 
200 g tabelete de ciocolata cu menta
500 g branza de vaci
250 ml lapte 
4 oua
1 praf de sare
2 plicuri zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
180 g zahar
2 plicuri Pudding de vanilie de la Dr. Oetker
1 lingura zahar pudra cu gust de vanilie de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina, o forma de tort cu inel detasabil.
Intr-un vas, se zdrobesc fursecurile si se amesteca cu untul pana se formeaza un aluat omogen. Aluatul se intinde si niveleaza in strat subtire pe fundul tavii de copt.
Se separa albusurile si se bat spuma cu un praf de sare.
Se amesteca branza cu laptele.
Galbenusurile se bat cu zaharul vanilat, zaharul tos si continutul plicurilor cu crema pentru tarte si se inglobeaza in crema de branza, alaturi de spuma de albus.
In crema se adauga si tabletele de ciocolata taiate in patratele de 1 cm, dupa care se toarna in forma de copt, peste blat.
Tarta se coace 60 de minute la foc mediu, dupa care se lasa sa se raceasca in cuptor, cu usa deschisa. 
Se pudreaza cu zahar si ciocolata rasa.
 
Sfat: Tabletele de ciocolata se tin la congelator 2 ore inainte de a le introduce in prajitura, pentru a nu se scurge crema de menta.
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
