Forma de copt (28 cm diametru) se unge cu putina grasime si se tapeteaza cu hartie de copt.
Mixul pentru 9 torturi se amesteca cu untul (margarina), ouale si laptele;
se omogenizeaza cu mixerul câteva secunde la treapta 1, apoi 3 minute la treapta 3 pâna se obtine o pasta densa si omogena. Aluatul obtinut se toarna in forma de copt si se niveleaza cu o lingura.
Se coace în partea din mijloc a cuptorului timp de 45 minute, apoi se scoate la racit pe un gratar
Cuptor electric 180 º C (preîncalzit),
cuptor cu aer fierbinte 170 º C (preîncalzit),
cuptor cu gaz 190 º C (preîncalzit).
Intre timp se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj cu 450 ml lapte si 3 linguri de zahar si se lasa putin la racit.
Tarta se aseaza din nou intr-o forma cu inel, peste aluat se toarna budinca usor calduta si apoi se decoreaza cu feliile de prune, feliile de migdale si scortisoara. Se tine la frigider 1 ora dupa care se poate felia si servi.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|