Forma de copt (28 cm diametru) se unge cu putina grasime si se tapeteaza cu hartie de copt.
Mixul pentru 9 torturi se amesteca cu untul (margarina), ouale si laptele;
se omogenizeaza cu mixerul câteva secunde la treapta 1, apoi 3 minute la treapta 3 pâna se obtine o pasta densa si omogena. Aluatul obtinut se toarna in forma de copt si se niveleaza cu o lingura.
Se coace în partea din mijloc a cuptorului timp de 45 minute, apoi se scoate la racit pe un gratar
Cuptor electric 180 º C (preîncalzit),
cuptor cu aer fierbinte 170 º C (preîncalzit),
cuptor cu gaz 190 º C (preîncalzit).
Intre timp se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj cu 450 ml lapte si 3 linguri de zahar si se lasa putin la racit.
Tarta se aseaza din nou intr-o forma cu inel, peste aluat se toarna budinca usor calduta si apoi se decoreaza cu feliile de prune, feliile de migdale si scortisoara. Se tine la frigider 1 ora dupa care se poate felia si servi.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Cadoul preferat 120 min
|
| 12:00 | Taramul sperantei 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Pariu cu destinul 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 210 min
|
| 04:30 | Cadoul preferat 90 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|