Ingrediente:
- 50 g migdale intregi decojite
- 100 ml espresso rece sau cafea tare
- 50 ml lichior de cafea
- 1 fiola esenta de migdale de la Dr. Oetker
- 20 piscoturi
- 1 plic Praf pentru crema Tiramisu de la Dr. Oetker
- 200 ml lapte rece
- 250 g Mascarpone
- 2 plicuri zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
- Cacao
Mod de preparare:
Pentru décor se pun de o parte cateva migdale. Restul se taie marunt si se prajesc intr-o tigaie acoperita, fara grasime.
Se amesteca espresso rece sau cafeaua cu lichiorul, esenta de migdale si 1 plic zahar vanilat bourbon.
Se inmoaie piscoturile in siropul de mai sus si se aseaza intr-o forma dreptunghiulara (circa 25 x 18 cm ).
Se prepara crema Tiramisu conform instructiunilor de pe ambalaj, dar numai cu 200 ml lapte rece. Intr-un castron se amesteca cu ajutorul unui mixer Mascarponele cu plicul de zahar vanilat Bourbon si migdalele prajite, iar la sfarsit se incorporeaza crema Tiramisu.
Crema Tiramisu se aseaza peste piscoturi, dupa care se lasa la frigider cel putin 2 ore. Inainte de servire se presara deasupra un strat gros de cacao si se decoreaza cu migdalele pastrate in prealabil.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 135 min
|
03:15 | Leylifer 120 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|