Tiramisu rapid

Tiramisu rapid
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA, Tiramisu rapid
Data publicarii: 24 Noiembrie 2010

Ingrediente:
- 50 g migdale intregi decojite
- 100 ml espresso rece sau cafea tare
- 50 ml lichior de cafea
- 1 fiola esenta de migdale de la Dr. Oetker
- 20 piscoturi
- 1 plic Praf pentru crema Tiramisu de la Dr. Oetker
- 200 ml lapte rece
- 250 g Mascarpone
- 2 plicuri zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
- Cacao

Mod de preparare:
Pentru décor se pun de o parte cateva migdale. Restul se taie marunt si se prajesc intr-o tigaie acoperita, fara grasime.
Se amesteca espresso rece sau cafeaua cu lichiorul, esenta de migdale si 1 plic zahar vanilat bourbon.
Se inmoaie piscoturile in siropul de mai sus si se aseaza intr-o forma dreptunghiulara (circa 25 x 18 cm ).

Se prepara crema Tiramisu conform instructiunilor de pe ambalaj, dar numai cu 200 ml lapte rece. Intr-un castron se amesteca cu ajutorul unui mixer Mascarponele cu plicul de zahar vanilat Bourbon si migdalele prajite, iar la sfarsit se incorporeaza crema Tiramisu.

Crema Tiramisu se aseaza peste piscoturi, dupa care se lasa la frigider cel putin 2 ore. Inainte de servire se presara deasupra un strat gros de cacao si se decoreaza cu migdalele pastrate in prealabil.


Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    135 min
    03:15 Leylifer
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies