Tort de cacao

Tort de cacao
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 29 Aprilie 2010

Ingrediente
1 plic Mix pentru 9 torturi
3 linguri Cacao de la Dr. Oetker
2 linguri zahar tos fin
125 g unt sau margarina (la temperatura camerei)
2 oua
80 ml lapte

Pentru decor:
1 plic Glazura solida Duo de la Dr. Oetker

Mod de preparare
Mixul pentru 9 torturi, cacaua, zaharul tos, untul (margarina), ouale, laptele se amesteca cu mixerul cateva secunde (pana la omogenizare) la treapta 1 si apoi 3 minute la treapta 3. Compozitia rezultata se pune intr-o forma de copt cu diametrul de 24 cm, unsa si tapetata cu hartie de copt si se coace in partea de mijloc a cuptorului timp de 40 minute.

Cuptor electric 170 º C (preincalzit),
cuptor cu aer fierbinte 160 º C (preincalzit),
cuptor cu gaz 180 º C (preincalzit).

Dupa racire se glazureaza conform instructiunilor de pe plicul de glazura.

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Inimi singuratice
    195 min
    04:15 Trei surori S3
    105 min
    06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
Modifică setările cookies