Tort de cacao

Tort de cacao
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 29 Aprilie 2010

Ingrediente
1 plic Mix pentru 9 torturi
3 linguri Cacao de la Dr. Oetker
2 linguri zahar tos fin
125 g unt sau margarina (la temperatura camerei)
2 oua
80 ml lapte

Pentru decor:
1 plic Glazura solida Duo de la Dr. Oetker

Mod de preparare
Mixul pentru 9 torturi, cacaua, zaharul tos, untul (margarina), ouale, laptele se amesteca cu mixerul cateva secunde (pana la omogenizare) la treapta 1 si apoi 3 minute la treapta 3. Compozitia rezultata se pune intr-o forma de copt cu diametrul de 24 cm, unsa si tapetata cu hartie de copt si se coace in partea de mijloc a cuptorului timp de 40 minute.

Cuptor electric 170 º C (preincalzit),
cuptor cu aer fierbinte 160 º C (preincalzit),
cuptor cu gaz 180 º C (preincalzit).

Dupa racire se glazureaza conform instructiunilor de pe plicul de glazura.

Program Acasa TV
  • Marți
  • 05:45 Flori insangerate S2
    105 min
    07:30 Speranta si mandrie
    75 min
    08:45 Inimi singuratice
    75 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Vise desenate
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Vremea iubirii
    60 min
    17:00 Dragostea vietii mele
    105 min
    18:45 Flori insangerate S2
    135 min
    21:00 Speranta si mandrie
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Inimi singuratice
    75 min
    00:15 Dreptul la iubire
    60 min
    01:15 Flori insangerate S2
    105 min
    03:00 Capcana razbunarii
    90 min
    04:30 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:00 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    05:45 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies