Ingrediente
Pentru blat
150 g ciocolata neagra
6 albusuri de ou
160 g margarina sau unt moale
160 g de zahar
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
6 galbenusuri de oua
100 g pesmet
Pentru umplutura
125 g gem de caise
Forma de copt se tapeteaza cu hartie. Cuptorul se preincalzeste la 180 ° C
Cuptor electric: 180 ° C
Cu aer cald: 160 ° C
Albusurile se bat spuma.
Separat cu ajutorul mixerului se bate margarina sau untul.
Treptat se adauga zaharul si zahar vanilinat si se amesteca pana se formeaza o masa omogena. Apoi se adauga galbenusurile de ou, ciocolata topita si pesmetul.
La final, se incorporeaza cu grija albusul de ou.
Turnati aluatul in forma de copt si neteziti. Se introduce in partea de jos a cuptorului si se coace aproximativ 50 minute.
Blatul se lasa la racit pe un gratar. Dupa ce s-a racit se taie in 2 straturi.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
09:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 15 min
|
09:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
10:00 | O nunta de vis 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 75 min
|
23:15 | Favorul 60 min
|
00:15 | Lectii de viata 45 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 30 min
|
02:00 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
02:15 | Mama 120 min
|
04:15 | O nunta de vis 90 min
|
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|