Ingrediente
Pentru blat
150 g ciocolata neagra
6 albusuri de ou
160 g margarina sau unt moale
160 g de zahar
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
6 galbenusuri de oua
100 g pesmet
Pentru umplutura
125 g gem de caise
Forma de copt se tapeteaza cu hartie. Cuptorul se preincalzeste la 180 ° C
Cuptor electric: 180 ° C
Cu aer cald: 160 ° C
Albusurile se bat spuma.
Separat cu ajutorul mixerului se bate margarina sau untul.
Treptat se adauga zaharul si zahar vanilinat si se amesteca pana se formeaza o masa omogena. Apoi se adauga galbenusurile de ou, ciocolata topita si pesmetul.
La final, se incorporeaza cu grija albusul de ou.
Turnati aluatul in forma de copt si neteziti. Se introduce in partea de jos a cuptorului si se coace aproximativ 50 minute.
Blatul se lasa la racit pe un gratar. Dupa ce s-a racit se taie in 2 straturi.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Scantei peste Brooklyn 120 min
|
12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | Mostenirea 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Fie ce-o fi! 135 min
|
04:15 | Scantei peste Brooklyn 105 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|