Ingrediente
Pentru blat
150 g ciocolata neagra
6 albusuri de ou
160 g margarina sau unt moale
160 g de zahar
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
6 galbenusuri de oua
100 g pesmet
Pentru umplutura
125 g gem de caise
Forma de copt se tapeteaza cu hartie. Cuptorul se preincalzeste la 180 ° C
Cuptor electric: 180 ° C
Cu aer cald: 160 ° C
Albusurile se bat spuma.
Separat cu ajutorul mixerului se bate margarina sau untul.
Treptat se adauga zaharul si zahar vanilinat si se amesteca pana se formeaza o masa omogena. Apoi se adauga galbenusurile de ou, ciocolata topita si pesmetul.
La final, se incorporeaza cu grija albusul de ou.
Turnati aluatul in forma de copt si neteziti. Se introduce in partea de jos a cuptorului si se coace aproximativ 50 minute.
Blatul se lasa la racit pe un gratar. Dupa ce s-a racit se taie in 2 straturi.
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 120 min
|
| 19:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 180 min
|
| 04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|