Ingrediente:
250 g faina,
½ cana de apa,
anchois in ulei
3 catei de usturoi
patrunjel proaspat tocat
3 linguri ulei masline
sare.
Mod de preparare:
Se pun intr-un bol faina , uleiul, apa si are si se framinta un aluat care sa se desprinda de pe miini. Ne putem ajuta cu faina pentru a se desprinde de pe mina. Se intinde aluatul de 1 cm grosime si se formeaza mici bucati rotunde. Se asezoneaza cu bucati de anchois si se lsa la cuptor 10 min. Se servesc cu usturoi taiat marunt si patrunjel verde.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 135 min
|
03:15 | Leylifer 120 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|