Ingrediente:
250 g faina,
½ cana de apa,
anchois in ulei
3 catei de usturoi
patrunjel proaspat tocat
3 linguri ulei masline
sare.
Mod de preparare:
Se pun intr-un bol faina , uleiul, apa si are  si se framinta un aluat care sa se desprinda de pe miini. Ne putem ajuta cu faina pentru a se desprinde de pe mina. Se intinde aluatul de 1 cm grosime si se formeaza mici bucati rotunde. Se asezoneaza cu bucati de anchois si se lsa la cuptor 10 min. Se servesc cu usturoi taiat marunt si patrunjel verde. 
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 08:45 | Drumul catre Soare 75 min | 
| 10:00 | Inima tradata 60 min | 
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min | 
| 12:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min | 
| 14:00 | Dallas 60 min | 
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min | 
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min | 
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min | 
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min | 
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min | 
| 22:00 | Dallas 60 min | 
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min | 
| 00:00 | Fructul oprit 60 min | 
| 01:00 | Flori insangerate S3 105 min | 
| 02:45 | Trei surori S3 90 min | 
| 04:15 | Doctorul casei 60 min | 
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min | 
| 06:00 | Santa Diabla 120 min | 
