Mod de preparare
Vinetele se coc, se curata de coaja si se desfac in fasii pe lung. Se lasa sa se scurga, dupa care se pudreaza cu sare si piper. Se aseaza intr-un vas de cuptor, care a fost uns cu unt si tapetat cu pesmet. Separat, se topeste untul ramas, se adauga faina si se stinge totul cu lapte. Se obtine o ciulama in care se pune branza rasa si acest amestec se toarna peste vinete. Se pudreaza cu pesmet si se lasa la cuptor pana se aureste bine la suprafata.
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Rasarit 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Darul iubirii 120 min
|
| 19:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 00:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:00 | Inimi singuratice 180 min
|
| 04:00 | Trei surori S3 75 min
|
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
| 06:00 | Alaca - iubire si tradare 120 min
|