Mod de preparare
Vinetele se coc, se curata de coaja si se desfac in fasii pe lung. Se lasa sa se scurga, dupa care se pudreaza cu sare si piper. Se aseaza intr-un vas de cuptor, care a fost uns cu unt si tapetat cu pesmet. Separat, se topeste untul ramas, se adauga faina si se stinge totul cu lapte. Se obtine o ciulama in care se pune branza rasa si acest amestec se toarna peste vinete. Se pudreaza cu pesmet si se lasa la cuptor pana se aureste bine la suprafata.
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
07:45 | Speranta si mandrie 60 min
|
08:45 | Inimi singuratice 75 min
|
10:00 | Inima tradata 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Vise desenate 60 min
|
14:00 | Dallas 60 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Vremea iubirii 60 min
|
17:00 | Dragostea vietii mele 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Speranta si mandrie 60 min
|
22:00 | Dallas 60 min
|
23:00 | Inimi singuratice 75 min
|
00:15 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:15 | Flori insangerate S2 120 min
|
03:15 | Capcana razbunarii 90 min
|
04:45 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
05:45 | Flori insangerate S2 120 min
|