Vinete cu branza

Vinete cu branza
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 05 Octombrie 2009

Ingrediente
2 vinete mari, 2 linguri unt, 1 pahar lapte, 3 linguri faina, 200 g branza rasa, sare, piper, pesmet.

Mod de preparare
Vinetele se coc, se curata de coaja si se desfac in fasii pe lung. Se lasa sa se scurga, dupa care se pudreaza cu sare si piper. Se aseaza intr-un vas de cuptor, care a fost uns cu unt si tapetat cu pesmet. Separat, se topeste untul ramas, se adauga faina si se stinge totul cu lapte. Se obtine o ciulama in care se pune branza rasa si acest amestec se toarna peste vinete. Se pudreaza cu pesmet si se lasa la cuptor pana se aureste bine la suprafata.

 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Favorul
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Fie ce-o fi!
    135 min
    04:15 Scantei peste Brooklyn
    105 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies