Mod de preparare
Carnea se taie bucati de aproximativ 3 cm, care se prajesc in ulei. Se adauga cuburi de costita afumata. Se scot din tigaie si in grasimea ramasa se presara faina pe care o calim formandu-se un rantas care este stins cu bere si supa. Se feliaza usturoiul si ceapa. Intr-un vas pentru cuptor se aseaza carnea, usor sarata si piperata, ceapa si usturoiul si se acopera cu sosul de bere. Se lasa la cuptor doua ore si se serveste cu patrunjel verde deasupra.
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 45 min
|
09:45 | MasterChef 195 min
|
13:00 | Iubiri fara hotar 180 min
|
16:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|
18:00 | Calea spre iertare 120 min
|
20:00 | State de Romania 60 min
|
21:00 | Vis de iarna 120 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | State de Romania 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S2 toamna 2024 60 min
|
02:00 | Calea spre iertare 120 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Vis de iarna 90 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|