Vulcanul pudding

Vulcanul pudding
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA, Vulcanul pudding
Data publicarii: 03 Noiembrie 2010

Ingrediente:
1 plic Original Pudding de ciocolata de la Dr. Oetker
450 ml lapte
2 linguri de zahar
1 plic Glazura Duo pentru décor de la Dr. Oetker

Mod de preparare:
Se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, se toarna intr-un bol foarte adanc si se lasa sa se raceasca timp de 2-3 ore.

Apoi sa rastoarna puddingul din bol, scobeste putin varful si se formeaza o gropita.

Se topeste glazura tinand plicul in apa fierbinte pentru 5 minute. Se taie coltul plicului de glazura si se toarna in gropita peste pudding, simuland lava unui vulcan.

Se serveste imediat pofticiosilor (inainte ca glazura sa se intareasca).


Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    135 min
    03:15 Leylifer
    120 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies